Julelotteri

I mere end 40 år har vi, i samarbejde med Lions i Ringkøbing, Ulfborg-Vemb, Skjern-Tarm og Dagbladet Ringkøbing-Skjern, afviklet julelotteriet.

Julelotteriets overskud anvendes som altid ved Lions aktiviteter udelukkende til humanitært arbejde for den største del i lokalområdet.

Lions Videbæk spreder julestemning

Lions Videbæk udøver mange forskellige aktiviteter i årets løb.
I november/december tager medlemmerne rundt på julebesøg til plejehjemmene i Vorgod, Spjald, Grønbjerg. I Videbæk besøges Centerparken, Bakkely og Center Bakkehuset. Ved besøgene får vi hjælp af harmonikamusikanter og så står den på musik, sang og hygge.
Besøgene afsluttes med at beboerne får en lille julehilsen fra klubben.

For at kunne gennemføre aktiviteter som f.eks. julebesøgene, kræver det økonomi. Økonomien kommer bl.a. fra overskud ved salg af julelotteri-lodsedler.
Rigtig mange støtter klubben ved at købe lodsedler og rigtig mange af byens handlende
støtter med gevinster og salg af lodsedler.